Praktijkgegevens

Waarneming


Huisartsenpost


Na 17.00 uur tot de volgende ochtend 8.00 uur ’s ochtends en in het weekend kunt u voor dringende medische hulpvragen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, terecht bij de Huisartsenpost Breda, Molengracht 21(naast eerste hulppost van het Amphia Ziekenhuis). Dit kan alleen na telefonische afspraak via het nummer (076) 525 85 00. Zonder afspraak binnenlopen is dus niet mogelijk!
De doktersassistente kan u advies geven of een afspraak regelen (eventueel telefonisch) met de huisarts die aanwezig is. Bent u, medisch gezien, te ziek om zelf naar de Huisartsenpost te komen dan regelt zij dat er een arts bij u thuis komt. Elk inkomend telefoongesprek wordt op een geluidsband opgenomen i.v.m. het later kunnen afluisteren bij onduidelijkheden of klachten over de afhandeling van uw hulpvraag. Uiteraard wordt zeer zorgvuldig omgegaan met het privacy reglement van deze gesprekken. Waarschijnlijk wordt u door een andere dokter dan uw eigen huisarts behandeld. Alle huisartsen uit Breda en omgeving werken samen en iedere huisarts doet dienst op de huisartsenpost. Na de dienst ontvangt uw eigen dokter de volgende werkdag de informatie over uw contact met de huisartsenpost zodat hij snel op de hoogte is.

Vakantie


De praktijk is het hele jaar op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 geopend en gaat nooit dicht vanwege vakantie. Op de dagen dat uw huisarts op vakantie is, wordt de praktijk waargenomen door de collega's op de praktijk zelf.
Het Huisartsenteam Ginnekenweg Waarneming
Spoed (076) 561 13 85 Praktijk (076) 561 13 85
Adres Ginnekenweg 271
4835 NB Breda
Kaart
Huisarts(en) A. van den Broek
G Marijnissen
L. van Terheijden
M. van Rooij